DenConcept

servicii

Recuperează datele pierdute, instalează software-ul dorit și scapă de viruși cu ajutorul nostru!

Servicii

Date pierdute? Viruși? Software greoi? Relaxează-te! Recuperăm date, instalăm ce ai nevoie și eliminăm programele inutile sau cu probleme. Laptopul tău va fi ca nou!

01

Recuperare date

Recuperăm datele tale de pe orice tip de stocare

Servicii

Echipa noastră de profesioniști IT este dedicată recuperării datelor pierdute de pe o gamă largă de dispozitive de stocare, incluzând:

 • Hard Disk Drive (HDD): Recuperăm date de pe HDD-uri cu diverse defecțiuni mecanice, electrice sau logice.
 • Solid State Drive (SSD): Deținem expertiza necesară pentru recuperarea datelor de pe SSD-uri afectate de erori de firmware, corupție de date sau uzură.
 • Memory Card: Salvam fotografiile, videoclipurile și alte fișiere importante de pe carduri de memorie deteriorate sau formatate accidental.
 • Stick USB: Oferim soluții eficiente pentru recuperarea datelor de pe stick-uri USB defecte sau inaccesibile.
 • RAID: Reconstruim matrice RAID defecte și recuperăm datele pierdute din configurații RAID 0, RAID 1, RAID 5 și altele.

Cauze comune ale pierderii datelor:

Defecțiuni mecanice sau electrice ale dispozitivului de stocare
Formatare accidentală sau ștergere accidentală a fișierelor
Atacuri de virus sau malware
Erori de sistem sau software
Corupție de date

Soluții personalizate pentru fiecare caz:

Abordăm fiecare caz cu o analiză individuală pentru a identifica cea mai eficientă metodă de recuperare a datelor.

Utilizăm software și echipamente specializate de ultimă generație pentru a maximiza șansele de recuperare a datelor dumneavoastră.

Confidențialitate și securitate:

Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavoastră și implementăm măsuri de securitate avansate pentru a le proteja în timpul procesului de recuperare.

02

instalare software

Servicii complete de instalare software pentru o experiență optimă

Ai nevoie de ajutor cu instalarea programelor pe calculatorul / laptopul tău?

Echipa noastră de specialiști IT este pregătită să te ajute cu o gamă largă de servicii de instalare software, pentru a-ți configura dispozitivul la standarde de performanță și securitate.

Serviciile noastre includ dar nu se limitează la:

 • Instalarea sistemelor de operare: Alege sistemul de operare preferat (Windows, Linux, MacOS etc.) și te vom ajuta cu instalarea și configurarea corectă.
 • Actualizare software: Menținem programele și sistemul de operare actualizate la ultima versiune pentru a te bucura de cele mai noi funcții și de un nivel optim de securitate.
 • Instalare programe: Te ajutăm să instalezi o varietate de programe, de la programe de editare documente și foi de calcul la programe de comunicare și antivirus.
 • Configurare personalizată: Personalizăm setările programelor instalate conform nevoilor și preferințelor tale.
 • Optimizare performanță: Optimizăm resursele calculatorului / laptopului tău pentru a te bucura de o experiență de utilizare rapidă și fluidă.

03

Devirusare calculator sau laptop

Eliminăm rapid și eficient virușii, malware-ul și alte amenințări cibernetice pentru a vă proteja datele și dispozitivele.

Ai probleme cu virusurile sau malware-ul?

Calculatorul tău se mișcă lent, se blochează frecvent sau afișează mesaje suspecte? Este posibil să fie infectat cu viruși sau malware.

Echipa noastră de specialiști IT te poate ajuta să scapi rapid și eficient de viruși și malware. Oferim o gamă largă de servicii de devirusare pentru calculatoare și laptopuri, indiferent de sistemul de operare utilizat.

Cum te putem ajuta?

 • Eliminarea completă: Utilizăm cele mai noi tehnologii și instrumente pentru a detecta și elimina toate tipurile de viruși, malware, spyware și adware.
 • Protecție de lungă durată: Instalăm și configurăm software antivirus și anti-malware de top pentru a te proteja de viitoare amenințări.
 • Confidențialitate deplină: Ne luăm în serios securitatea datelor tale și garantăm confidențialitatea completă pe tot parcursul procesului.

eficiență
accesibilitate
confidențialitate

solicita ajutor

Alege siguranța și eficiența! Alege serviciile noastre